بشیر جعفری روز دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات مربوط به افت قیمت کشمش ملکان افزود: خرید از کشمش باغداران ملکانی بدون واسطه و بصورت مستقیم توسط یکی از صادرکنندگان و با پشتیبانی این صندوق انجام خواهد شد.
وی با باین اینکه خرید کشمش بصورت توافقی و براساس رعایت کیفیت و استانداردهای لازم صورت خواهد گرفت اظهار کرد: در این امر سقفی وجود ندارد و کشمش شهرستان ملکان به هر مقدار که باشد خریداری خواهد شد.
جعفری در ادامه از نبود تحادیه باغداران فعال در شهرستان ملکان انتقاد کرد و خاطرنشان ساخت: عمده مشکلات کشاورزی و بخصوص انگور و کشمش ملکان بخاطر نبود اتحادیه کشاورزی فعال می باشد و بازاریابی و صادرات و مدیریت واحدهای فرآوری کشمش باید توسط این اتحادیه صورت پذیرد.
وی همچنین با توجه به قطب بودن شهرستان ملکان به لحاظ وجود بیش از ۱۱ هزار هکتار تاکستان خواستار تاسیس اداره استاندارد و نمایندگی اتاق صادرات و تجهیز کارخانجات فرآوری به امکانات پیشرفته روز شد.
فرماندار ملکان نیز در این جلسه با اشاره به تشکیل چندین جلسه طی هفته های گذشته در سازمان جهادکشاورزی استان در جهت رفع مشکلات مربوط به افت قیمت کشمش ملکان،از توجه دولت و بویژه تاکید استاندار آذربایجان شرقی به رفع موضوع تولید و صادرات محصولات کشاورزی خبر داد و گفت: فرمانداری و دستگاههای دولتی شهرستان ملکان آماده همکاری با سازمان های استان در راستای رفع مشکلات کشاورزان و همچنین حمایت از سرمایه گزاران بخش کشاورزی می باشد.
نقی محمدی همچنین از تاسیس صندوق زنان شهرستان ملکان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: باتوجه به فعال بودن ۱۰ صندوق خرد روستایی بسترهای لازم جهت تسریع در راه اندازی این صندوق در ملکان فراهم شده و مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار اولیه نیز جهت راه اندازی آن از سوی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان اختصاص یافته است.
معاون سازمان جهادکشاورزی استان نیز در این جلسه گفت: این سازمان در حد توان و امکانات در جهت رفع مشکلات و تنظیم قیمت کشمش باغداران ملکانی تلاش خواهد کرد.
گفتنی است:حاضرین در این جلسه سپس از چند واحد فرآوری کشمش شهرستان ملکان بازدید کردند.
انتهای پیام