به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار ملکان،جواد مهدوی روز یکشنیه ۲۷ شهریور در چلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ملکان افزود: در ۵ ماهه اول سالجاری تعداد ۴۰۱ مورد جیوان گزیدگی در شهرستان ملکان گزارش شده که بیشترین آن سگ گزیدگی بوده است.
وی به شکایات شهروندان در خصوص افزایش جمعیت و مزاحمت و مصدومیت توسط سگ های ولگرد در معابر عمومی اشاره کرد و با بیان اینکه تامین سلامت مردم برای ما از همه چیز مهمتر است از شهرداران ملکان،لیلان و مبارکشهر خواست با همکاری دستگاههای مرتبط و دهیاران نسبت به جمع آوری و در صورت داشتن امکانات نسبت به نگهداری و عقیم سازی و در غیراینصورت معدوم سازی سگ های ولگرد اقدام نمایند.
مهدوی در ادامه از نامطلوب بودن کلر Iب شهرستان ملکان انتقاد کرد و گفت: در صورت ادامه این روند مقصران به دستگاه قضایی معرفی خواهند شد.
وی همچنین از دهیاران و بخشداران خواست با همکاری شبکه بهداشت شهرستان ملکان نسبت به جمع آوری بارگاههای انگور واقع در مناطق مسکونی که بصورت انبوه فعالیت کرده و باعث به خطر افتادن سلامتی مردم می شوند اقدام نمایند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملکان نیز در این جلسه جیوان گزیدگی در این شهرستان را بالاتر از آمارهای کشوری دانست و گفت: در خصوص سگ گزیدگی هر روز شکایات مردمی داریم و سگ های ولگرد تاکنون دهها زن و بچه و مرد را مصدوم نموده اند که این سگ گزیدگی بیماریهای مختلفی را نیز بدنبال خواهد داشت.
ابراهیم امینی بر همکاری جدی دستگاههای دولتی در خصوص جمع آوری سگ های ولگرد تاکید کرد و پیشنهاد داد: مراکز نگهداری مشترک سگ های ولگرد بین ملکان و شهرهای همجوار ایجاد شود.
وی افزود: باوجود تشکیل سه جلسه طی سالجاری با محوریت کنترل جمعیت سگ های ولگرد و افزایش سگ گزیدگی، متاسفانه تاکنون اقدام جدی در این خصوص بعمل نیامده و ما هر روز شاهد آسیب رسیدن به مردم توسط سگ های ولگرد هستیم.
شهردار ملکان هم در ادامه جلسه از زنده گیری ۵۸۴ سگ ولگرد طی ۵ ماهه سالجاری در این شهر خبر داد و گفت: طرح جدید جمع آوری سگ های ولگرد از روز شنبه ۲۶ شهریور مجددا در شهرداری ملکان آغاز شده است.
لطف اله کاظمی با اشاره به دستورالعمل جدید در خصوص سگ های ولگرد اظهار کرد: خوشبختانه در این دستورالعمل صراحتا تاکید شده که منابع طبیعی و بخشداران و دهیاران و سازمان های مردم نهاد و چند دستگاه دیگر باید شهرداری ها را در این خصوص کمک کنند.
انتهای پیام