به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار ملکان، این ستاد ابتدا به اصلاح زیرساختارهای موجود از جمله ارتقا رده زیست محیطی شهرک صنعتی ولیعصر که در گذشته تا رده چهاربود،تارده هفت پرداخت وبدین ترتیب راه برای سرمایه گذاری صنایع بزرگ و مادر هموارتر شد.
از جمله اقدامات صورت گرفته میتوان به جذب بیش از پنجاه سرمایه گذار داخلی و خارجی از قبیل تولید قطعات خودرو،سیلور،سرنگ سازی،مبدل حرارتی،کاغذ،دام وطیور،مس،فولاد،خشکبارو…. اشاره کرد که در صورت راه اندازی این واحدها میتواند در توسعه منطقه و اشتغال زایی نقش مهمی ایفا نماید.
همچنین پیگیری و هماهنگی امورات مربوط به آسفالت جاده جدید لیلان.ملکان بطول ۱۰ کیلومتر،پیگیری فعالیت مجدد تکمیل ساختمان ایستگاه راه آهن ملکان،مساعدت و پیگیری درخصوص تکمیل و راه اندازی کشتارگاه ملکان،مساعدت درخصوص صدورمجوزها و تسریع درراه اندازی باغ طوبی ملکان و نیز شروع بکار مجدد ادامه عملیات سد قوشقیه از دیگر اقدامات این ستاد بوده است.
همچنین باتوجه به اینکه بخشی از بیکاران منطقه را بانوان تشکیل می دهند؛ در حوزه بانوان؛حمایت واشتغالزایی بیش از یکهزار نفر از بانوان درروستاهاازجمله قالی بافی،رشته بری،صنایع تبدیلی،فراوری انگور,خیاطی وکیف بافی و.. را می توان کارنامه خوب این ستاد در ۱۵ ماه مدیریت خانم دکتر مصری دانست.
امید است در دوره جدید مدیریت ستاد توسعه و سرمایه گذاری شهرستان ملکان نیز برنامه های دوره نخست پیگیری شده و قدمهای بیشتری برای توسعه منطقه برداشته شود.انشالله
✍ بقلم: سیاوش عینالو
نگاهی به کارنامه درخشان ستاد توسعه و سرمایه گذاری شهرستان طی ۱۵ماه

نظرات